Виробник – компанія "Примафлора", м. Дніпропетровськ
Форма випуску: 30 капсул по 0,5 р.
Склад: масло ягід Годжі, масло паприки, масло сої.
Витасофт з ягодами Годжі може бути використаний в раціоні дієтичного харчування, як джерело вітамінів С, B, K, P, Е, А, мінералів (залізо, цинк, йод, калій, кальцій, магній, селен, фосфор, мідь тощо), бета-каротину, полі-моносахаридів, ненасичених жирних кислот, жирних кислот (Омега-3 і Омега-6) для повноцінного і своєчасного розвитку всіх органів організму, поліпшення обміну речовин.
Приймати по 1 капсулі 3 рази на день, під час або після їжі, запиваючи водою.
Курс прийому 1-3 місяці.
Основні властивості ягід годжі:
- знижує холестерин у плазмі крові, знижує вміст холестерину на стінках судин, а також запобігає атеросклерозу
- стимулює кровообіг
- покращує обмін речовин
- володіє сильним антиоксидантною дією, запобігає передчасному старінню
- знижує вікову пігментацію
- покращує роботу шлунково-кишкового тракту, покращує ферментативну активність
- відновлює структуру печінки, покращує відтік жовчі, роботу підшлункової залози
- використовується при порушеннях роботи нирок
- показано хворим на цукровий діабет
- відновлює баланс гормонів в організмі, особливо це важливо в період менопаузи і зниження сексуальних функцій
- м'яко відновлює процес сну, позбавляє від депресивних станів
- підвищує витривалість, стабілізує імунітет
Показання:
- при захворюваннях печінки і нирок
- гіпертонічної і гіпотонічної хвороби
- при порушеннях роботи шлунково-кишкового тракту
- при порушеннях обмінних процесів, у тому числі при ожирінні, в програмах зниження ваги
- цукровому діабеті
- атеросклерозі, головних болях, запамороченнях
- зниженні зору
- хронічної втоми
- захворюваннях бронхо-легеневої системи
- простатиту, імпотенції
- для профілактики пухлин і в цілях зниження побічних ефектів при хіміо - і променевої терапії
- при синдромі хронічної втоми
Основні компоненти:
- Масло ягід Годжі багата біологічно активними речовинами для росту і розвитку.
Ягоди годжі – це плоди невеликого дерев'янистої рослини, які володіють багатьма корисними загальнозміцнюючі і лікувальними властивостями. Плоди часто називають тибетськими ягодами годжі, з-за місця найбільшого поширення, хоча рослина культурно виростає і у багатьох інших районах Китаю і практично в будь-яких місцях земної кулі.
Ягоди Годжі мають унікальний склад - 21 мінерал (залізо, цинк, йод, калій,магній, кальцій, селен, германій тощо), 18 амінокислот (у тому числі 8 незамінних), бетаїн, вітаміни C, E, комплекс вітамінів групи B, нікотинова кислота, бета-каротин, полісахариди. Мінерал германій, що міститься в годжі у великих кількостях, грає важливу роль в профілактиці і лікуванні онкологічних захворювань.
- Масло сої є «чемпіоном» серед масел, завдяки хімічним складом і корисних властивостях продукту - це унікальний сплав корисних і незамінних для людського організму поліненасичених жирних кислот (лінолева, олеїнова, пальмітинова). Крім того, соєва олія збагачене залізом, цинком, кальцієм, магнієм , калієм, фосфором, вітамінами Е, C, B, K, P, а також В4 (холін).
Унікальність користі соєвої олії полягає у високому вмісті в складі продукту вітаміну Е1 (токоферолу).
Наприклад, в 100 грамах соняшникової олії міститься 67 мг вітаміну Е, в оливковій всього 13 мг, коли в такому ж кількості соєвої олії - 114 мг.
Властивості соєвого масла:
містить рекордну кількість рідкісних форм вітаміну E (E1 і E2) (який підвищує статеві функції організму і нормалізує роботу статевих залоз);
а також це джерело вітаміну E, сприяє накопиченню вітамінів A і D у внутрішніх органах;
цінним компонентом є лецитин;
органічний холін і комплекс жирних кислот покращують роботу серця і печінки;
надає позитивну дію на функціонування головного мозку;
допомагає боротися зі стресами і депресією;
нормалізує функціонування нирок;
при системному вживанні знижується ризик розвитку інфаркту міокарда та серцевої недостатності;
нормалізує вміст холестерину в крові;
рекомендується при розладах обмінних процесів і імунних захворюваннях, як онкопротектор;
покращує роботу кишечника.
- Паприка містить велику кількість вітаміну С, Р, усі види групи В, рутина.
Біологічно активні речовини, що містяться в паприці, роблять благотворний вплив на систему кровообігу, перешкоджають утворенню тромбів і сприяють розрідженню крові.
Паприка володіє цілим комплексом корисних речовин, які активізують обмінні процеси в організмі, підвищують імунітет, сприяють зміцненню слизових оболонок і посилення чоловічої потенції, позитивно впливають на діяльність шлунково-кишкового тракту.
Паприка ефективна в лікуванні хворих, що страждають на цукровий діабет, депресіями, швидкою стомлюваністю, неспокійним сном.
Сприяє зниженню артеріального тиску, розріджує кров, перешкоджає утворенню тромбів, зміцненню кровоносних судин, знижує рівень холестерину.
Покращує зір і пам'ять, має протинабрякову, антигістамінний (протиалергічну) дію, містить ендорфін («гормон радості»).
Благотворно діє на стан шкіри і слизових; сприяє зміцненню нігтів, волосся, кісток за рахунок полівітамінного комплексу; стимулює роботу шлунку і підшлункової залози.
Протипоказання: идивидуальная підвищена чутливість до окремих компонентів, вагітність.
Термін зберігання: 24 місяці, від +5 °С до +25 °С.
|
|