продукція нове життя Замовлення онлайн цілодобово!
Вайбер (099)764-98-08
Тел. (067)646-40-46
(099)764-98-08 (093)378-64-57

Укр>>     Рус>>
    
   Кошик

(порожньо)

ВХІД УЧАСНИКА
Логін:
Пароль:

забули пароль?
>>> ЗНИЖКИ >>>
КАТАЛОГ НОВЕ ЖИТТЯ

Оздоровчі комплекси
Серія "Нове Життя" в капсулах
Серія "Нове Життя" в м'яких капсулах
Дієтичні добавки серії "НЖ" в таблетках
Дієтичні добавки серії "Фіто-Здоров'я"
Серія «Фіто-здоров'я Форте»
Серія таблетованих препаратів Нове Життя
Сиропи
Серія Нове Життя в рослинних капсулах
Протеїнові коктейлі
Фіточай, фітозбір
Енергетичні напої
Екстракти цілющих рослин
Еліксири
Креми універсальні і косметичні
Серія "БІО-ДОГЛЯД"
Догляд за тілом
Креми для рук і ніг
Інтимна гігієна
Захист від холоду
Швидка допомога при застуді
Спрей для тіла
Догляд за зрілою шкірою обличчя
Косметичні олії
Все для душу
Догляд за порожниною рота
Догляд за волоссям і шкірою голови
Шампуні
Бальзами косметичні
Маски від зморшок
Маски з косметичної глини
Молочко косметичне
Серія ДОМІНО
Губна помада
Тональні креми
ВВ-креми
Золота колекція
Догляд за віями
Антиоксидантна серія для обличчя
Щоденний догляд за обличчям
Чоловіча серія
Шейкеры
Для прання і для посуду
Література і супутні товари
По хворобам



<<< на попередню сторінку

М'ЯКІ КАПСУЛИ з Ca, Fe, Zn (кальцій, залізо, цинк) - 1 ЧАСТИНА

Склад діючих речовин:
кальцію карбонат, заліза глюконат, глюконат цинку, лецитин, соєву олію.

Показання:
поповнює нестачу кальцію, заліза, цинку в організмі, сприяє росту і розвитку кісток, зміцнює опорно-руховий апарат, покращує кровотворення і процес загоєння ран, покращує пам'ять, підвищує стійкість до стресів, зміцнює шкіру, нігті, волосся.

Рекомендації по застосуванню:
по 1 капсулі двічі на день після їди. Курс – 30 днів.

Застереження при застосуванні:
індивідуальна непереносимість, тяжка ниркова недостатність, активна форма туберкульозу, перший триместр вагітності.

Форма випуску: 20 капсул по 500 мг.

КУПИТИ МОЖНА ТУТ>>>

РОЛЬ КАЛЬЦІЮ В ОРГАНІЗМІ ЛЮДИНИ 1. Зуби і кістки: головна функція макроелементи – функція структурного матеріалу, створення і підтримання повноцінних зубів і кісток. У складі кісткової тканини кальцій міститься у двох формах: вільною і зв'язаною. Якщо резерви мінеральної речовини у вільній формі виснажені, витягується кальцій з кісток для підтримки його рівня в крові. Кожен рік на 20% відбувається оновлення кісток в організмі дорослої людини.
2. Скорочення м'язової тканини: кальцій впливає на скорочення м'язів і, діючи на серцевий м'яз, координує серцебиття.
3. Центральна нервова система ЦНС: потрібно для передачі нервових імпульсів, активізуючи дію ферментів, що беруть участь у синтезі нейромедіаторів.
4. Серцево-судинна система: разом з магнієм, калієм, натрієм кальцій регулює тиск крові.
5. Система крові: підсилює дію вітаміну K (протромбін), що є основним фактором нормального згортання крові.
6. Клітинні мембрани: кальцій впливає на проникність мембран, потрібно для транспортування поживних речовин та інших сполук крізь клітинні мембрани, а також з метою зміцнення сполучних тканин клітин.
7. Інші функції: сприяє зміцненню імунної системи, синтезу та активації багатьох ферментів і гормонів (надає десенсибілізуючу і протизапальну дію на функцію ендокринних залоз), які беруть участь у перетравленні їжі, синтезі слини, жировому обміні та метаболізмі енергії.

Вміст кальцію (calcium) в організмі чоловіка становить приблизно 1,5 кг, жінки – 1 кг
99% кальцію в кістках скелета.

Отже, роль кальцію в організмі:
координація проникності клітинних мембран, внутрішньоклітинних процесів нервової провідності, скорочень м'язів, підтримання роботи серцево-судинної системи, формування кісток і мінералізація зубів, участь у найважливішому етапі роботи системи гемостазу - згортанні крові.

Добова норма кальцію

Кількість кальцію в організмі людини становить 1,4% з розрахунку 1000 г на 70 кг маси тіла. У новонародженої дитини рівень макроелементи становить 30 м, зростаючи до періоду зрілості до 1000-1200 р. Для цього необхідно щоденне поповнення з раціону в розмірі 100 - 150 мг кальцію. Максимум досягається в період статевої зрілості: 280 мг для чоловіків і 200 мг - для жінок. Після цього у період зрілості починається зниження 10-30 мг в день. Чоловіки до 65-річного віку, жінки після менопаузи втрачають здатність підтримувати певний рівень кальцію.

Загальна добова норма кальцію - 800 - 1250 мг, максимально допустима кількість споживання - 2500 мг.
Добова норма кальцію зростає в період вагітності і лактації, терапії глюкокортикостероїдами і анаболічними стероїдами, при надмірному потовиділенні, при професійному контакті з шкідливостями (пилом від фосфатних добрив, фторовмісною пилом), у спортсменів.

Показаннями до визначення рівня кальцію в крові стають:

• Симптоми порушення обміну кальцію, остеопороз, порушення роботи паращитовидної та щитовидної залоз.
• Хвороби кісткової системи.
• Саркоїдоз.
• Злоякісні пухлини, частіше рак легені і грудей, а також метастази в кістках.

У організмі засвоюється 25-40% кальцію. На процес засвоєння негативно впливає надлишок калію, магнію і фосфору, а також дефіцит, або надлишок жиру.

Кальцій у продуктах харчування:
• молочні продукти (сир, сир, молоко, вершки) – 120 мг%, близько 80% задовольняється за допомогою даної продукції;
• шпинат, петрушка;
• овочі, квасоля, цвітна капуста, брокколі, хрін, цибулю, соєвий кисломолочний сир;
• яблука, груші, урюк і курага;
• соки;
• риба;
• горіхи, насіння соняшнику, солодкий мигдаль.

Найкращими джерелами для засвоєння вважаються:
• морепродукти, печінка риб;
• боби;
• сирий яєчний жовток;
• селера, капуста, петрушка, шпинат;
• абрикоси, виноград, смородина, ананаси, апельсини;
• сир.

Вони містять крім кальцію, вітаміни D, С, В і фосфор.

Проте засвоєння кальцію з деяких немолочних джерел є недостатнім.
Харчова клітковина зменшує всмоктування макроелементи. Геміцелюлоза, фитиновая кислота (складовою фрагмент рослин, наприклад, в пшеничних висівках) пригнічує засвоєння.
В темно-зелених, покритих листям овочах міститься високий рівень кальцію, однак його всмоктування ускладнює щавлева кислота. Гарними джерелами кальцію з незначною кількістю щавлевої кислоти є ріпа, білокачанна капуста, брокколі. Всмоктування з капусти кальцію рівнозначно всмоктуванню з молока.
При стеаторрее (жирному стільці) кальцій осідає з жирними кислотами, створюючи в просвіті кишечника нерозчинні мила.

Недолік кальцію в організмі

Захворювання, що виникли в результаті порушення кальцієвого обміну, поділяють на 3 категорії:
• Хвороби, при яких спостерігається надлишкове або недостатнє всмоктування кальцію.
• Хвороби з підвищеною потребою в макроэлементе.
• Хвороби, при яких добавка кальцію попереджає розвиток або симптоми.

арианты розвитку дефіциту кальцію:

Кишкова мальабсорбція (недостатність всмоктування в тонкому кишечнику).
Для багатьох порушень роботи кишечника характерна недостатність всмоктування кальцію, також вітаміну D і як наслідок розвиток остеомаляції (розм'якшення і деформація кісткової тканини внаслідок порушеного мінерального обміну). Дефіцит кальцію та вітаміну D зумовлений неадекватним споживанням, стеатореєю (виділення надлишкової кількості жиру з калом), мальабсорбцією, або комбінацією факторів.
Ідіопатична гиперкалъциурия і кальцієвий нефролітіаз.
Захворювання кальцієвий нефролітіаз передбачає утворення кальцієвих каменів у нирках, як правило, його супроводжує ідіопатична гіперкальціурія - виведення з сечею кальцію більше 200 мг на добу. При цьому спостерігається знижений вміст кальцію в кістковій тканині.
Порушення кишкової абсорбції (всмоктування).
Саркоїдоз і гіперпаратиреоїдизм (надмірна активність паращитовидних залоз) стають причиною надмірного кишкового всмоктування макроелементи і гіперкальціємії (підвищення концентрації кальцію в крові). Зниження всмоктування кальцію пов'язують з хронічною нирковою недостатністю і гіпопаратиреоідизмом також.
Гіпертензія (стійке підвищення артеріального тиску). Нормальний рівень споживання кальцію обернено пропорційний артеріального тиску, тобто зменшується кількість кальцію, зростає тиск.

Причини нестачі (дефіциту) кальцію в організмі:

• Низький рівень кальцію в продуктах харчування та воді.
• Неадекватний характер раціону харчування, голодування.
• Порушення кишкової абсорбції кальцію: харчові алергії, кандидоз, дисбактеріоз і т. д.
• Надлишок в організмі заліза, натрію, калію, фосфору, магнію, кобальту, свинцю, цинку.
• Дефіцит кальциферолов (вітаміну D).
• Хвороби щитовидної залози.
• Порушення функціонування паращитовидних залоз.
• Підвищений витрата кальцію в період вагітності і годування груддю, у період росту, у постменопаузальний період.
• Посилене витрачання кальцію в стресових ситуаціях, у результаті куріння, а також надмірного вживання продуктів з кофеїном.
• Інтенсивне виведення кальцію з організму як наслідок тривалого прийому проносних і сечогінних препаратів.
• Хвороби нирок.
• Хронічний панкреатит.
• Тривала іммобілізація хворих (знаходження в стан спокою).

Симптоми нестачі кальцію:

• Слабкість і стомлюваність.
• Больові відчуття, спазми в м'язах.
• Болі в області кісток, виникнення порушень ходи.
• Порушення росту.
• Гіпокальціємія (низький рівень кальцію в крові), гипокальциноз (знижений вміст кальцію в известьсодержащих органах, наприклад, у кістках).
• Декальцинація скелета (недолік кальцію в кістковій тканині), переломи кісток, деформація хребців, остеопороз, деформуючий остеоартроз.
• Сечокам'яна хвороба (уролітіаз).
• Хвороба Кашина-Бека (ураження суглобів кінцівок і хребта).
• Порушення роботи імунної системи.
• Алергічні захворювання.
• Кровоточивість, зниження згортання крові.

Надлишок кальцію

Кальцій не є токсичною речовиною, летальна доза не встановлена. Симптоми передозування виникають у разі регулярного споживання понад 2,5 г кальцію на добу, а також, як правило, при наявності порушеного обміну кальцію в організмі, наприклад, гіперпаратиреозі.

Причини надлишку кальцію в організмі:

• Надмірне надходження з продуктами харчування, медикаментозними засобами або БАД до їжі.
• Порушення кальцієвого обміну, включаючи пов'язані з порушеннями регуляції (патології та травматичні пошкодження ЦНС, дисфункції щитовидної залози і прищитовидних залоз і т. д.).
• Гіпервітаміноз вітаміну D (розлад, викликане прийомом надвисоких доз вітаміну).

Симптоми надлишку кальцію в організмі:

• Пригнічення збудливості нервових волокон і м'язів скелета.
• Зниження тонусу гладких м'язів.
• Збільшення рівня кальцію в крові (гіперкальціємія).
• Зміна кислотності шлункового соку у бік підвищення, розвиток гіперацидного гастриту, виразки шлунка.
• Кальциноз (відкладення солей кальцію в м'яких тканинах або органах, у складі яких не повинно бути солей у рідкому стані).
• Захворювання серця: стенокардія, брадикардія.
• Подагра.
• Підвищення кількості солей кальцію в сечі.
• Нирково-кам'яна хвороба, нефрокальциноз.
• Підвищення процесу згортання крові.
• Підвищення ймовірності розвитку порушень щитовидної і паращитовидних залоз, тиреоїдит Хасімото.
• Виведення з організму заліза, цинку, фосфору, магнію.

КАЛЬЦІЮ КАРБОНАТ

Крім головних ролей кальцію в утворенні кісткової тканини, згортання крові, підтриманні стабільної діяльність серця, участі в передачі нервових імпульсів. Карбонат кальцію послаблює шкідливу дію соляної кислоти на слизові шлунка і стравоходу. Його призначають при розладах травлення, рефлюксэзофагите, дискомфорт та болі в епігастрії, метеоризм, у станах, що супроводжуються підвищеною кислотністю, для профілактики остеопорозу, карієсу і рахіту у дітей. Ефективний він і при інтенсивних заняттях спортом, під час швидкого росту дітей, для профілактики нефроуролитиаза оксалатного.

Побічні дії
Карбонат кальцію при тривалому застосуванні через накопичення лужних речовин може викликати алкалоз (збільшення рівня pH в тканинах і крові).
Тривале застосування підвищених доз препарату може викликати гіперкальціємію, яка проходить після закінчення терапії.

Порошок карбонату кальцію протипоказаний при тромбозі, тяжкому атеросклерозі, гіперкальціємії, підвищеної чутливості до препарату.
Під час вагітності препарати можна приймати, але після консультації з спостерігаючим гінекологом з другого триместру вагітності.

РОЛЬ ЗАЛІЗА В ОРГАНІЗМІ ЛЮДИНИ У людському організмі кількість заліза (iron) становить 3,5 – 4,5 м, 2/3 розташовуються в крові, 1/3 в печінці, селезінці, м'язової тканини, кістковому мозку.

Зберігання і транспортування кисню:
у складі еритроцитів знаходиться білок гемоглобін, кожна молекула якого володіє чотирма атомами заліза. Вони зв'язують кисень, який проходить кровоносні судини легень, і доставляють його в тканини, забирають вуглекислий газ і несуть назад до легким. Еритроцити разом з залізом живуть близько 4 місяців, постійно оновлюючись. У гемоглобіні із загальних 4 г заліза в організмі людини знаходиться 2,5 р. М'язовий гемоглобін або міоглобін зберігає та доставляє кисень до тканин м'язів.

Обмін речовин: залізо потрібне багатьох ферментів і білків, контролюючим:

• обмін холестерину;
• руйнування отруйних речовин печінкою;
• процес кровотворення;
• виробництво ДНК;
• відповідь імунної системи на бактеріальну або вірусну інфекцію;
• окисно-відновні реакції;
• енергетичний метаболізм.

Енергія клітини: залізо залучено в процес доставки кисню в енергетичні молекули білка - цитохромы.

Гормони: залізо необхідне для вироблення гормонів щитовидної залози, що регулюють обмінні процеси.

Інші функції: залізо залучено в синтез сполучної тканини і певних передавачів імпульсів мозку, також значимо для підтримки імунної системи.

Користь заліза: прискорює ріст, підвищує опірність захворювань, запобігає залізодефіцитну анемію, втома. Відновлює хороший тонус шкіри.

Залізо в продуктах харчування

Звичайний раціон харчування, де переважає варена і рафінована їжа, забезпечує засвоєння 3% заліза з їжі.
Продукти з високим вмістом заліза і високою здатністю всмоктуватися - яловичі нирки і печінка, риба, яйця.
Залізо в м'ясних продуктах засвоюється на 40 - 50 %, рибних продуктів - на 10%, краще всього асимілюється з печінки тварин.
Додавання 50 г м'яса до овочів підсилюють засвоюваність заліза в два рази, 100 г риби - в три рази, багатих вітаміном C фруктів - в п'ять разів.

Засвоєння заліза погіршується при наявності захворювань ШЛУНКОВО-кишкового тракту, нестачі вітамінів В1, В2, В12, С, РР, білка. Велика кількість кофеїну уповільнює засвоєння мінеральної речовини. Приймати залізо не слід при наступних захворюваннях: серповидноклітинної анемії, гемохроматозі, таласемії. Прийом сульфату заліза сприяє втрати вітаміну Е.

Залізо в продуктах харчування
• червоне м'ясо, птиця, свиняча печінка, яловичі нирки, серце і печінка, яєчний жовток;
• устриці;
• горіхи;
• квасоля, боби, сочевиця;
• картопля, білокачанна і цвітна капуста, шпинат, морква, буряк, гарбуз, помідори, броколі, ріпа, петрушка;
• вівсяна і гречана крупи, непросіяна борошно, паростки пшениці, горох;
• трави: чебрець, сезам (кунжут);
• сушені білі гриби, лисички;
• абрикоси, персики, яблука, сливи, айва, інжир, у тому числі сушені фрукти (родзинки).

Добова норма заліза

Середньодобова норма заліза - 10 мг для чоловіків, 15-20 мг для жінок (18 мг, для вагітних і годуючих), максимально допустима кількість споживання на добу - 45 мг. За місяць жіночий організм втрачає фактично в два рази більше мінеральних речовин, ніж чоловічий.
Потреба в процесі вагітності часто є настільки великою, що перевершує кількість заліза, поступаемого з раціону харчування. У цьому випадку застосовується додаткова терапія у другій половині вагітності та у післяпологовий період від 2 до 3 місяців.

Нормальними резервами заліза в організмі людини вважаються 300-1000 мг для жінок і 500-1500 мг для чоловіків. Велика частина людей володіють запасом мікроелемента на нижній межі норми. Виявлено, що багато здорові жінки не володіють якими-небудь запасами заліза.

Недолік заліза в організмі

Дефіцит заліза в організмі виникає, якщо надходження мінеральної речовини менше 1 мг на добу.

Причини нестачі залози:
• Незадовільний кількість надходження мікроелементу в організм внаслідок неадекватного раціону харчування, вегетаріанської дієти, недоїдання.
• Посилений витрата заліза під час інтенсивного росту, в період вагітності та лактації.
• Втрати заліза внаслідок травм, крововтрат у ході операцій, виразкових патологій, в процесі рясних менструацій, донорства, занять спортом.
• Порушення всмоктування в травному тракті через патологічних змін: гастритів із зниженою кислотністю, дисбактеріозу, погіршення всмоктування заліза в кишечнику.
• Гельмінтози.
• Різного роду системні і пухлинні хвороби.
• Порушення обміну вітаміну С.
• Гормональний дисбаланс: дисфункція щитовидної залози.
• Надлишковий рівень в організмі вітаміну Е, кальцію, цинку, фосфатів, оксалатів.
• Інтоксикація антацидами, свинцем.

Симптоми дефіциту (дефіциту) заліза:

• Неврологічні порушення: виникнення запальність, неврівноваженість, плаксивості, незрозумілих мігруючих болю (в тому числі, в області серця) по всьому тілу, тахікардія при незначною фізичної навантаженні, головні болі і запаморочення.
• Виникнення геофагии - збочень у харчуванні. В особливості у дітей молодшого віку, які можуть вживати грунт, крейда, пісок.
• Зміни смакових відчуттів і характеру поверхні мови: сухість слизової оболонки, нерівна поверхня і тріщини, атрофія смакових сосочків.
• Початкові ознаки, пов'язані з порушення роботи ШЛУНКОВО-кишкового тракту: погіршення апетиту, відрижка, утруднення при ковтанні, запори, метеоризм, дискомфорт в області епігастрії.
• Надмірна стомлюваність, м'язова слабкість, блідість.
• Зниження здатності до навчання: погіршення пам'яті, концентрації уваги.
• Затримка фізичного і розумового розвитку у дітей, виникнення неадекватної поведінки.
• Пригнічення гуморального і клітинного імунітету, підвищення захворюваності.
• Деформація нігтьових пластин: витончення та ламкість, койлонихия (ложкообразный ніготь).
• Зниження температури тіла, підвищена мерзлякуватість.
• Порушення роботи щитовидної залози.
• Підвищення ймовірності розвитку пухлинних патологій.
• Гіпохромна (залізодефіцитна) анемія - виражена стадія дефіциту. Найчастіше вона - наслідок хронічних крововтрат: менорагії і метроррагий, виразкової хвороби шлунка і дванадцятипалої кишки, ерозивного гастриту, туберкульозу, ентериту і ентероколітів і т. д. А також нестача заліза в організмі може бути пов'язаний з хворобами, зумовленими перерозподілом мікроелемента інфекційним ендокардитом, ревматоїдний артрит і т. д.

Надлишок заліза в організмі

Токсичною дозою заліза на добу вважається кількість 200 мг, летальною – 7 – 35г.

Причини надлишку заліза в організмі:
• Зайва кількість надходження мікроелемента ззовні, наприклад, при підвищеному рівні у питній воді.
• Хвороби підшлункової залози, печінки, селезінки, включаючи, внаслідок хронічного алкоголізму.
• Порушення обміну заліза.

Симптоми надлишку заліза:
• Накопичення і відкладення мікроелемента в органах і тканинах, сидероз.
• Підвищена стомлюваність, занепад сил, головні болі, запаморочення.
• Виникнення пігментації шкіри.
• Нудота, блювання, печія, біль у ділянці шлунка, запор або діарея, пошкодження слизової оболонки кишечника.
• Зниження апетиту, втрата маси тіла.
• Печінкова недостатність.
• Збільшення ймовірності виникнення артритів, діабету, атеросклерозу, захворювань серця та печінки і т. д.
• Придушення роботи імунної системи.
• Підвищення ймовірності розвитку інфекційних і пухлинних патологій.

ЗАЛІЗА ГЛЮКОНАТ

Поповнює нестачу Заліза в організмі, відновлює гемоглобін. При курсовому лікуванні сприяє регресії клінічних і лабораторних симптомів анемії.

Показання:
Залізодефіцитна анемія (профілактика і лікування), викликана різними причинами: кровотечі (поліменорея, метрорагія, пологи, геморой, виразкова хвороба шлунка і 12-палої кишки, хірургічні втручання, часті носові кровотечі, крововтрата при інших захворюваннях); підвищена потреба в Fe (вагітність, період лактації лактації, інтенсивного росту і донорства, опіки, гемодіаліз); недостатність надходження Fe з їжею або порушенні його всмоктування (хронічна діарея, ахлоргідрією, гастректомія, целіакія, хвороба Крона, ентерит, синдром мальабсорбції).

Противопоказанния:
гіперчутливість, анемії, не пов'язані з дефіцитом Заліза.

C обережністю.
Виразкова хвороба шлунка і 12-палої кишки, запальні захворювання кишечнику (ентерит, дивертикуліт, виразковий коліт, хвороба Крона), алкоголізм (активний або в стадії ремісії), алергічні захворювання, бронхіальна астма, гепатит, печінкова або ниркова недостатність, ревматоїдний артрит, переливання крові.



(За матеріалами компанії "Нова Життя", 2015 р.)


<<< на попередню сторінку

Версія для друку Версія для друку




БІБЛІОТЕКА
Комп'ютерне тестування
Протеїнові коктейлі
Лікування та профілактика гострих респіраторних інфекцій
Практичні напрацювання щодо застосування серії "Капсули"
Практичні напрацювання щодо застосування серії " Фіто-Здоров'я"
Практичні напрацювання щодо застосування Дієтичні добавки серії "НЖ" в таблетках
Практичні напрацювання щодо застосування еліксирів
Практичні напрацювання щодо застосування екстрактів
Напрацювання по схудненню
Сторінки валеолога по продукції "ЛІДЕР-ГРУП "КС "НОВЕ ЖИТТЯ"
Застосування по захворювань продукції "ЛІДЕР-ГРУП "КС "НОВЕ ЖИТТЯ"
Принципи складання оздоровчих програм з продукцією компанії "Нове Життя"
Статті по продукції
Ваша домашня аптечка - Швидка допомога
Здоров'я зсередини - краса зовні: розкриваємо секрети досконалості
Дієтичні добавки Компанії "ЛІДЕР-ГРУП" КС "НОВЕ ЖИТТЯ"
КОРОТКІ СТАТТІ
Алое віра - застосування
Гастрит - як лікувати
Про користь конюшини
Про користь вовчуги
Плющ при кашлі
Корисні властивості розторопші
Користь матки борової
Шавлія як антисептик
Деревій нас захищає
Головна | Новинки | Акції | Доставка | Відгуки
099-7649808 мтс
067-6464046 київстар
093-3786457 life:)
Без вихідних
9.00 - 20.00
ЗДОРОВ'Я
без
ЛІКІВ
ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ
НАТУРАЛЬНА КОСМЕТИКА
ДЛЯ ПОБУТУ